söndag, 14 juli, 2024

Mord utreds – man hittad död

Vid 09.45-tiden på söndagen mottar polisen ett samtal om en livlös person som ligger på marken i ett skogsområde i Österängen, Jönköping. När polis och ambulans kommer till platsen konstateras det att personen är avliden.

Eftersom brott inte kan uteslutas inleds en förundersökning angående mord, och platsen spärrades av i väntan på en teknisk undersökning. Den anträffade personen som är en man har identifierats, anhöriga är ännu inte underrättats.

Polisen fortsätter att arbeta med den tekniska undersökningen på platsen där mannen påträffades. Förhör genomförs också fortlöpande för att få mer information om händelsen. För tillfället finns ingen misstänkt gärningsperson.

Relaterade Artiklar

Jönköping
något regn
14.8 ° C
14.8 °
14.8 °
100 %
2.6kmh
100 %
sön
19 °
mån
20 °
tis
21 °
ons
20 °
tor
16 °

Mest Läst