söndag, 14 juli, 2024

Allvarligt våldsbrott – man död

Två personer har skadats i en allvarlig våldshändelse i Huskvarna. Polisen larmades vid 16.56-tiden på torsdagen och flera enheter kallades till platsen.

Polisens arbete fortsätter intensivt i området. De säkrar förundersökningen och förhör eventuella vittnen för att få en tydligare bild av händelsen. Det kommer även att genomföras tekniska undersökningar på platsen.

Ett område avspärrades, avspärrningen utökades sedan, polisen har sökt med hund i området.

Händelsen rubriceras som försök till mord.

Den person som initialt var allvarligt skadad efter händelsen har avlidit till följd av sina skador. Det rör sig om en man i 45-årsåldern. Anhöriga är underrättade om dödsfallet.

Händelsen utspelade sig på eftermiddagen i området Huskvarna. Det ska ha blivit någon form av tumult där två personer skadades, en av dem var den nu avlidne mannen i 45-årsåldern. I samband med tumultet skadades ytterligare en person, skadeläget för denna ska dock inte vara livshotande. Även denne person fördes till sjukhus.

Två personer är misstänkta och gripna för mord. Det rör sig om två personer i 45-årsåldern, samt 40-årsåldern. 

Utredningen fortgår under kvällen. Teknisk undersökning kommer att genomföras på platsen och eventuella vittnesuppgifter inhämtas. Platsen är fortsatt avspärrad.

 

Relaterade Artiklar

Jönköping
måttligt regn
15.8 ° C
15.8 °
15.8 °
100 %
4.1kmh
100 %
lör
16 °
sön
19 °
mån
20 °
tis
21 °
ons
20 °

Mest Läst